Izaberite stranicu

Konvekcijska pećnica na paru Nano 5x GN2/3

0,00  +25% PDV

Opis

Konvekcijska pećnica na paru Nano 5X GN2/3
– Kapacitet od 5x GN2/3, GN vodilice za pladanj postavljene su s razmakom od 67 mm jedna od druge.
– S povratnim ventilatorom.

El. priključak: 400 V; 50 Hz; 3N
El. snaga: 5,4 kW
Dim. 700x714x628 mm; masa: 64 kg

– Konveksna pećnica na paru kombinira učinkovitost konveksne pećnice s mogućnostima pećnice na paru. Ovi se načini mogu koristiti zasebno ili zajedno. U ovim pećnicama možete kreirati ukusne pečene proizvode, ukusno povrće, aromatizirano pečeno meso i perad ili savršenu ribu na pari.
– Para se stvara direktnim prskanjem vode na grijače. Razine pare u komori se mogu kontrolirati, a pećnica ima više automatiziranih funkcija za održavanje postavljenih razina. Neophodan direktni priključak na vodu: 3 inča, maks. 30 °C, 150-200 kPa (2 bara), samo pročišćena, omekšana voda.
– Kućište i komora izrađeni su od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, komora je opremljena odvodom na dnu.
– Snažni ventilatori s 6 noževa imaju automatsku promjenu smjera i mogu se vrtjeti s dvije brzine (1400/2800 o/min), što rezultira idealnom raspodjelom zraka u komori i sprječavanjem unutarnje turbulencije. Motor ventilatora ima dvostruke ležajeve i 250 W snage.
– Ručna kontrolna ploča ima termostat i prikazna svjetla za parenje i tri velika gumba za podešavanje vremena, temperature i količine pare.
– Tajmer se može podesiti do 120 minuta, a temperatura do 260 °C.
– Vrata su opremljena s dva sloja stakla s prostorom za gravitacijsku ventilaciju, čime vanjsko staklo ostaje hladno na dodir. Vanjsko staklo se može odstraniti radi lakšeg čišćenja.
– Brtva na vratima je ugrađena u komoru i može se ukloniti kako bi se olakšalo čišćenje i zamjena.
– Komora je opremljena uklonjivim GN vodilicama za pladnjeve i halogenom rasvjetom.

Odgovarajuće postolje, šifra: 223666

Art. 223307

Hendi